Access Bars masaža

Access Bars masaža

2.200,00 RSD 90 minuta

Naručite uslugu online i zakažite tretman u salonu lepote MIRRA u Novom Sadu koji se nalazi na adresi:
Braće Ribnikar 8, Novi Sad. Telefon: (021) 6621 182.

 

Tretman je moguće zakazati samo subotom i nedeljom od 11:00-20:00h

 

Nakon zakazivanja pozvaćemo Vas telefonom radi potvrde.

Kategorija: Oznake: ,
  • Opis

Opis

Access Bars je osnovna tehnika, baza metode Access Consciousness. Access Bars je skup od 32 energetske tačke na glavi koje čuvaju memorisane elektromagnetne komponente svih naših misli, ideja, stavova, uverenja koje smo ikada imali. Svaki stav i svako uverenje predstavlja ograničenje koje nas sputava da ostvarimo svoj pun potencijal. Postoje Bars tačke za isceljivanje, telo, seksualnost, kreativnost, moć, kontrolu, novac, tugu, radost, starenje, mir, dobrotu, zahvalnost, komunikaciju, nade i snove itd.

Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Bars tretman je mogućnost da sve to otpustite i dobijete više prostora, postanete svesniji sebe, svog tela i svega oko sebe.

Barsi se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo. Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost. Svaki tretman Bars-a je drugačiji. Svakom tretmanom pristupa se novim energijama, novom području vašeg života i tela.

„Najgore što Vam se može desiti nakon Bars tretmana da se osjećate opušteno i relaksirano kao nakon odlične masaže, a najbolje što Vam se može dogoditi da Vam se cijeli život promijeni na bolje s lakoćom.“ Gary Douglas

Tretman obiično traje od 60-90 min, ne zahteva nikakve prethodne pripreme i zavisno od slučaja potrebno ga je ponoviti.

Ko može da ima koristi od Bars tretmana?

Bars tretman nema kontraindikacija i mogu da ga koriste svi koji žele promenu u bilo kom segmentu života i/ili samo žele da se dobro opuste i da se oslobode od svega što ih pritiska.
Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, djacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama.

Šta vas očekuje nakon BARS tretmana?

Unutrašnji mir, bolji san, otpornost na stres, i više energije. Ovaj tretman vam jača imunitet, i vitalnost, a utiče i na regulisanje telesne težine. Dokazano utiče na jačanje koncentracije te na postizanje boljih rezultata na poslu, u učenju, i u sportu.

Nakon BARS tretmana očekujte i bolju komunikaciju sa ljudima oko vas, jer će vaša veza sa samim sobom biti mogo jača.