Novosti

Beauty kafa u salonu lepote MIRRA u Novom Sadu

Drage devojke, zovem vas na Beauty kafu 19. decembra! Popričaćemo o lepoti i šminkanju, o kozmetici i tretmanima za lice i telo. Beauty kafa nije samo ukusna, nego je još i interesantna i jako zdrava. Dođite u salon lepote MIRRA u Novom Sadu, ulica Braće Ribnikar 8, 19. decembra u 19h. Povedite i drugarice, da se upoznamo i družimo! Pozdrav, Ekaterina Leontjeva

30. međunarodni kongres i sajam kozmetike u Beogradu

30. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 14. i 15. oktobra 2017. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. Ruska kompanija MIRRA će predstaviti svoje proizvode na štandu 37 i sve kupce očekuje fenomenalni sajamski popust! (više…)

MIRRA-KALCIJUM i problem prekomerne težine

Kako je korisno ponekad prelistavati stare časopise! Nedavno sam obratio pažnju na izvanredan članak “Kozmetika i medicina”, na temu “Kalcijum iz mleka stimuliše uklanjanje masti.” Baš negde u to vreme mi iz proizvodnje smo razmišljali da dijetetske suplemente uvrstimo u ishranu naše kompanije Mirra. I toliko se ovaj članak pokazao zanimljivim, da sam odlučio da informaciju podelim sa svim našim čitaocima. (više…)

prirodna kozmetika

Ruska kozmetika kojoj se veruje

Kvalitetna kozmetika o čijim efektima ne morate da razmišljate dolazi iz Ruske Federacije. Visoko obrazovanje i veliko iskustvo eminentnih ruskih stručnjaka kreiraju i proizvode kozmetičke preparate koji garantuju njihovu efikasnost, bezbednost i inovativnost već godinama unazad. Ruska kozmetička kuća „MIRRA“ pojavila se na našem tržištu sa širokom paletom proizvoda koji ne sadrže hormone, sastojke životinjskog porekla, mineralna ulja, veštačke boje, GMO komponente i sintetički parafin. (više…)