Anticelulit program – obmotavanje algama

Anticelulit program – obmotavanje algama

2.500,00 дин.

Naručite uslugu online i zakažite tretman u salonu lepote MIRRA u Novom Sadu koji se nalazi na adresi:
Braće Ribnikar 8, Novi Sad. Telefon: (021) 6621 182.
Radno vreme: Pon – Pet / 09:00-21:00, Sub / 09:00-18:00

 

Nakon zakazivanja pozvaćemo Vas telefonom radi potvrde.

  • Opis
  • Broj tretmana

Opis

Korigovanje figure, uklanjanje celulita, borba sa lokalnim masnim naslagama, zatezanje kože, smanjenje težine

Procedura:
1. Mehanički piling tela
Koža tretirane regije se dobro istrlja i izmasira sa pilingom. Pilingom se mehanički vrši eksfoliacija izumrlih ćelija kože radi bolje penetracije kozmetičkih preparata, bolje apsorpcije kiseonika i ubrzavanja metabolizma, što dovodi do ubrzavanja eliminacije toksina i slobodnih radikala, brže regeneracije. Proizvod: Piling na bazi algi i soli sa efektom drenaže.
2. Laminarije
Laminarije se stave na tretiranu regiju, a potom se obmota sa folijom. Laminarije u kombinaciji sa termo ćebetom veoma dobro deluju na celulit, tope masne naslage, koriguju figuru, zatežu kožu.
3. Termo ćebe
Tretman se bazira na zagrevanju tela do tačke znojenja, čime se otvaraju pore, izbacuju toksini i slobodni radikali, stimuliše se cirkulacija, a istovremeno i detoksikacija celog tela. Temperatura može biti od 50, 60 ili 75 stepeni i traje 40 minuta. Termo ćebe je veoma efikasno kod celulita, viška kilograma, zadržavanja tečnosti u telu, edema, poremećaja linfne cirkulacije. Termo ćebe u kombinaciji sa laminarijama otklanja i najgori stepen celulita.
4. Masaža anticelulit preparatima
Masaža se radi sa anticelulit preparatima iz kolekcije mirra. Nanose se preparati koji podstiču mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, stimulišu lipoloizu, regenerišu strukturu kolagenih i elastičnih vlakana.
Kontraindikacije:
1. Epilepsija
2. Srčana oboljenja ili pejsmejker
3. Hipertenzija
4. Trudnoća
5. Proširene vene
Tretman je potrebno raditi jednom nedeljno, traje 60 minuta. Broj tretmana zavisi od stepena celulita. Pre tretmana je potrebno popiti 1l vode.

Cena sest tretmana je 13500 RSD. Deset tretmana je 20000 RSD. 

Ukoliko želite šest ili deset tretmana, naglasite prilikom naručivanja ili tokom trajanja prvog tretmana kako biste ostvarili popust!