Novo u Salonu Japanski manikir

Novo u Salonu Japanski manikir

Japanski manikir je namenjen za oporavljanje, negu i prirodno ojačanje vaših noktiju. Ovaj tretman je zasnovan na tradicionalnim japanskim tehnikama i potpuno je prirodan. Pošto se ova tehnika koristi u Japanu već hiljadu godina, smatramo da je to dovoljno da joj ukažemo poverenje kada je zdravlje i lepota naših noktiju u pitanju.

JAPANSKI MANIKIR – ISKUSTVA

Ukoliko imate oštećene i slabe nokte, posle nanošenja gela ili nadogradnje, ovaj istočnjački tretman će ih u potpunosti oporaviti. Na potpuno prirodan način, vaša nokatna ploča biće ojačana,  tretman japanskog manikira će podhraniti vaše nokte i podstaknuti njihov rast. Vaši novi nokti biće čvrsti, elastični i imaće zdravu boju i prirodan sjaj.

JAPANSKI MANIKIR – KAKO SE RADI?

Pre samog početka tretmana, vaša manikir dama će vaše nokte nežno površinski isturpijati, a sve iz razloga kako bi pasta mogla da prodre u dubinu nokatne ploče.

Piling je neophodan da bi nokti i zanoktice bili meki i glatki. Pasta je zasićena morskim peptidima, keratinom i sedefom, i sve se to utrljava u nokte specijalnom turpijom. To je aplikator, čiji je vrh sačinjen od prirodne kože. Njime se na vaše nokte nanosi i utrljava pasta koja je bazirana na prirodnom pčelinjem vosku obogaćenom vitaminima i mineralima. Mineralna pasta će popuniti čak i mikroskopske pukotine i sva oštećenja na nokatnoj ploči.

Vaša manikir dama će na vaše nokte naneti specijalni prah za poliranje, koji sadrži pčelinji vosak, čime će vaši nokti biti zaštićeni prilikom sledećih nekoliko lakiranja kao i skidanja laka. Nokti će izgledati zdravo i imaće prirodan sjaj. Ukoliko japanski manikir redovno primenjujete, vaši nokti će vremenom postati dosta jači i zdraviji, najviše zahvaljujući reparacijskim svojstvima prirodnog pčelinjeg voska.

Da bismo vam bolje ilustrovali, reći ćemo, da metodom japanskog manikira postiže se da su vaši nokti kao u nekoj vrsti zaštitne čaure, koja će dozvoliti noktima da dišu ali će ih i hraniti u isto vreme.

Naručite uslugu online i zakažite tretman u salonu lepote MIRRA u Novom Sadu koji se nalazi na adresi:
Braće Ribnikar 8, Novi Sad. Telefon: (021) 6621 182.
Radno vreme: Pon – Pet / 09:00-21:00, Sub / 09:00-18:00

Ostavite odgovor