Ruska kozmetika kojoj se veruje

prirodna kozmetika

Ruska kozmetika kojoj se veruje

Kvalitetna kozmetika o čijim efektima ne morate da razmišljate dolazi iz Ruske Federacije. Visoko obrazovanje i veliko iskustvo eminentnih ruskih stručnjaka kreiraju i proizvode kozmetičke preparate koji garantuju njihovu efikasnost, bezbednost i inovativnost već godinama unazad. Ruska kozmetička kuća „MIRRA“ pojavila se na našem tržištu sa širokom paletom proizvoda koji ne sadrže hormone, sastojke životinjskog porekla, mineralna ulja, veštačke boje, GMO komponente i sintetički parafin.

MIRRA Anti-age kolekcija

Sadrži moćne molekule mladosti i garantovano postiže lifting efekat. Preparati vidno podmlađuju i regenerišu kožu, brišu bore i ostale znake starenja. Sredstva za anti-age tretmane i remodeliranje kože obnavljaju oštećenu ćelijsku strukturu, regenerišu kožu i dermalni matriks, uklanjaju znake biološkog i foto starenja.

salon lepote mirra

salon lepote mirra

MIRRA Kolekcija za telo

Efikasno uklanja celulit, savršeno neguje ruke, grudi, stopala i podmlađuje kožu celog tela.

MIRRA Dečija kolekcija

Visoko kvalitetan dečiji program, koji ne iritira nežnu bebinu kožu i sluzokožu, savršeno neguje suvu kožu, pomaže kod ekcema i sprečava ojed.

MIRRA Medicinska kozmetika

Ovo su kozmetički preparati koje svako treba da ima u kući! U ponudi se mogu naći preparati koji pomažu kod povreda, ublažavaju bolove u zglobovima i mišićima i sprečavaju dalja oštećenja i bolesti kože.

MIRRA – Više od šminke

Uz savršen izgled, ova šminka će vam pružiti i savršenu negu! Sadrži hijaluron i minerale, koji podmlađuju kožu i hidriraju je.

MIRRA Linija za muškarce

Interesantno je da je ova linija za jači pol napravljena u saradnji s Pjerom Kardenom! Ovi preparati čine kožu glatkom, smiruju upalne procese, podmlađuju je i jačaju njen imunitet.

Godine iskustva najbolji su dokaz da kozmetika MIRRA PROFESSIONAL ne izaziva alergije niti iritacije kože. Odgovara svim tipovima kože, koristi se za specijalnu negu i lečenje dermatoloških problema, uključujući i negu posle estetskih operacija.

Specijalne formule sa visokim koncentracijama aktivnih sastojaka efikasno nadoknađuju sve deficite u koži. Normalizuju lučenje masnoće, podstiču mikrocirkulaciju, uspostavljaju lipidnu barijeru, jačaju imunitet kože.

Ostavite odgovor